Prodej garáže 24 m², Újezdeček

410 000 Kč G včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Keller Williams Czech Republic

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím prodej parádní zateplené řadové garáže v Újezdečku u Teplic, v ulici Za Drahou.
Velice prostorná garáž se zastavěnou plochou 24 m2 prošla letos velice zdařilou renovací, jak vnitřního prostoru, tak venkovního pláště a střešního zakrytí. Ve vnitřním prostoru jsou kompletní nové stěny a strop - vyštukováno, vymalováno, taktéž je nově vylitá a natřená podlaha. Venku je od základu nová izolace + fasáda, kde se použil extrudovaný polystyrén o tloušťce 12 cm. Střecha má položenou novou lepenku a komplet nové oplechování. Na všechny nátěry se použila kvalitní barva CAPAROL. Na stěnách jsou ještě nedoschnuté mapy po výmalbě.
Tato nemovitost se dá využít nejen k parkování Vašeho vozu či motocyklu, ale pro milovníky kutilství také jako dílna nebo klubovna. Garáž je v udržovaném stavu, suchá a adekvátní bezpečnost zajišťují dvoukřídlá ocelová vrata opatřena dvěma zámky, dále je osazená mříž na zaslepeném okně. Zastavěná část - garáž je v osobním vlastnictví. Příjezdová cesta a plocha okolo garáží je ve vlastnictví obce Újezdečku, čímž je zaručeno bezproblémové užívání. Připojení na elektřinu zde není, ale možnost tu je.

Financování této nemovitosti Vám rádi zajistíme v rámci kompletního servisu služeb.

V případě více zájemců bude nemovitost obsazena nejlepší nabídce dle preferencí majitele.

Na prohlídce se budu těšit.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 6974
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 24 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist